Οι ιστορίες μου
ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑ - 7 Ιανουαρίου 2011
αναρτήθηκε στις 14/01/2011
Επτά φίλοι ψάχνουν την οινική τους τύχη και δύο υπέροχοι ξεναγοί τους βοηθούν. Συζητήσεις σχετικά με μαγικούς συνδυασμούς φαγητού και κρασιού. Ένας λαβύρινθος σοδειών, χρόνων και αναμνήσεων και ένα ολοκαίνουριο κρασί, η ‘Φλέβα’ από Syrah.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Κτήμα Σκούρα
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - Δεκέμβρης 2010
αναρτήθηκε στις 12/12/2010
Επιστροφή στην πατρίδα… Αυτά συνέβησαν τον τελευταίο 1,5 μήνα, από τότε δηλαδή που επέστρεψα από την αξέχαστη περιπέτειά μου στην Καλιφόρνια! Τα νέα μου είναι ότι ξεκίνησα μαθήματα στην WSPC (το ελληνικό παράρτημα του WSET του Λονδίνου) και στην σχολή οινοχόων στη ‘Le Monde’!
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ PASO ROBLES - Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 08/12/2010
Η δύναμη της βαρύτητας. Φωτοβολταϊκά συστήματα. Εναλλακτικές οινοποιήσεις. Μονόπολη. Οι πότες της στρογγυλής τραπέζης. Τί; Τρέλα. Πού; Στο Paso Robles της Καλιφόρνια! Απολαύστε μια νέα περιπέτεια με τους καινούριους φίλους μου, τον Nicolas και την Lindsay και εμένα!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Tablas Creek Vineyard, Denner Vineyards, Linne Calodo, Kenneth Volk Vineyards, Lone Madrone, Turley Wine Cellars
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ‘SIDEWAYS’! – Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 27/11/2010
Εδώ ακολουθώ το μονοπάτι των Miles και Jack στην ταινία ‘Sideways’! Μια ημέρα με οινογευσίες, κουβέντα με αστείους ανθρώπους και δείπνο στο γνωστό Hitching Post! Μια τέλεια ημέρα στην κοιλάδα Santa Ynez, βόρεια της Santa Barbara, CA.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Firestone Vineyards, Fess Parker Winery, Foxen Winery, Rancho Sisquoc Winery, Hitching Post II
ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ SANTA CRUZ – Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 24/11/2010
Ένα όμορφο ταξίδι στο χρόνο, από τη δεκαετία του 1930 στο παρόν και από εκεί ακόμα παραπέρα, σε αυτό που αποκαλούμε ‘μέλλον’! Μια τρελή μέρα που περιλάμβανε οινοποιεία με άλογα, στάβλους, αντίκες και η οποία κατέληξε στα αρχηγεία της Google στη Silicon Valley!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: David Bruce Winery, Byington Vineyard & Winery, Cooper-Garrod Vineyard
BONNY DOON VINEYARD και το τρελό DOONIVERSE! - 16 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 23/11/2010
Ενοχλητικοί ιπτάμενοι δίσκοι και εξωγήινοι που πετούν πάνω από αμπελώνες. Το φεγγάρι και αστερισμοί να αλληλεπιδρούν με τα αμπέλια. Συνάντηση με τον Randall Grahm. Οι εξωγήινοι γύρισαν πίσω για εκδίκηση! Απήγαγαν κάποιον!!!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Bonny Doon Vineyard
NAPA VALLEY: Οι νάνοι και οι γίγαντες. 8 - 10 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 17/11/2010
Ένα παραμύθι με γίγαντες και ένα νάνο: Οι τεράστιες, τερατώδεις εταιρείες κρασιού της Napa Valley και ένα μικρό οικογενειακό οινοποιείο, ένας οινικός νάνος! Ακολουθήστε με σε μια βουτιά βαθειά στην ιστορία της Napa Valley! Κάντε μου παρέα στην εργασία που μου αναθέσανε, την εκχύλιση των σταφυλιών! Ναι, ανέλαβα πάλι εργασίες τρύγου για λίγο!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Robert Mondavi Winery, Opus One, Beaulieu Vineyards, Heitz Wine Cellars, Joseph Phelps Vineyards, Frog’s Leap, Tedeschi Family Winery
SONOMA COUNTY II: Γκάφες και περισσότερες γκάφες – 7 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 14/11/2010
Χαμένος στους αφιλόξενους δρόμους της Santa Rosa, με το GPS να κολυμπάει στα βαθιά! Μια μέρα γεμάτη γκάφες, επισκέψεις σε οινοποιεία στην περιοχή της Sonoma και την υπέροχη παρέα δύο νέων φίλων, της Misty και του Andrew!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Ravenswood Winery, Kenwood Vineyards, Chateau St. Jean
NAPA VALLEY... ή μήπως Las Vegas; - 6 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 13/11/2010
Ένας μεσήλικας ράπερ να σερβίρει κρασί ενώ κάνει ζογκλερικά; Το κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου και ένα κάστρο Τοσκάνης στις ΗΠΑ; Ναι, είναι τρελό. Όχι, δεν είμαστε στο Las Vegas. Είμαστε στη Napa Valley!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Sterling Vineyards, Chateau Montelena, Cuvaison Estate Wines, Charles Crug – Peter Mondavi family, Castello Di Amorosa, Beringer Vineyards, Peju Winery
ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ! Οι 2 πρώτες μέρες - 3 έως 5 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 10/11/2010
Ελληνικά menu με γύρο που συνδυάζεται με Καλιφορνέζικα Zinfandels. Ψητά λαχανικά και συνδυασμός φαγητού-κρασιού. Ο απόηχος της γευστικής δοκιμής του 1974 στο Παρίσι! Αμέτρητα βαρέλια, ο παππούς στις παλιές σιδηροδρομικές γραμμές, οι ανθισμένοι κήποι και το όνειρο ενός διάσημου σκηνοθέτη…

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: St. Francis Winery & Vineyards, Kendall-Jackson, Ridge Vineyards, Geyser Peak, Simi Winery, Clos Du Bois, Francis Ford Coppola Winery, Ferrari Carano
Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11