Οι ιστορίες μου
VINOPOLIS, ΛΟΝΔΙΝΟ – 14 Μαρτίου 2011
αναρτήθηκε στις 25/03/2011
Φανταστικά ταξίδια στον κόσμο του κρασιού, δοκιμή κρασιών που δεν μπορεί κανείς να βρει εύκολα, η δουλειά των Picasso, Dali, Warhol και Cocteau σε ετικέτες κρασιών και παράβαση κανόνων περιλαμβάνονται στη νέα οινική μου περιπέτεια! Πού συνέβησαν όλα αυτά; Στο Vinopolis, κοντά στη London Bridge, στην Αγγλία!
ΝΕΜΕΑ – ΚΤΗΜΑ ΜΗΤΡΑΒΕΛΑ, ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΚΤΗΜΑ ΝΕΜΕΙΟΝ - 17 Φεβρουαρίου 2011
αναρτήθηκε στις 24/02/2011
Δεν μπορεί κανείς να μην ερωτευθεί τα κρασιά της Νεμέας! Αυτό συνέβη και με εμάς! Τι κοινό έχουν η λίμνη της Στυμφαλίας, οι Μυκήνες, το Άργος, το Ναύπλιο, η Επίδαυρος και η Κόρινθος; Λοιπόν, η Νεμέα βρίσκεται στο κέντρο της ευρύτερης αυτής περιοχής και απολαμβάνει την ενέργεια από όλα αυτά τα ιστορικά μέρη, δίνοντας πίσω στον άνθρωπο ένα πολύτιμο δώρο: επικά κρασιά…

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Κτήμα Μητραβέλα, Γαία Οινοποιητική, Κτήμα Νέμειον
ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2011, ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ - 12 Φεβρουαρίου 2011
αναρτήθηκε στις 19/02/2011
Νέα σοδειά, νέα κρασιά, ενθουσιασμός, οινόφιλοι, οινολόγοι, οινοχόοι, δημοσιογράφοι, γνωστές φάτσες… Αυτό ήταν το οινικό γεγονός της χρονιάς! Διονύσια 2011 στο Ζάππειο! Απολαύστε μια νέα ιστορία!
ΤΑ ΒΟΡΟΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - 31 Ιανουαρίου 2011
αναρτήθηκε στις 07/02/2011
Ήταν όλοι εκεί. Αυτοί και τα κρασιά τους. Η Αθήνα αντιμετώπιζε μια νέα πρόκληση… Κρασιά από τη Νάουσα, το Αμύνταιο, τη Γουμένισσα, τη Δράμα, τη Ραψάνη, τη Χαλκιδική! Μην χάσετε τη νέα ιστορία μου που περιγράφει τις ‘δυνάμεις του Βορρά’ να παρουσιάζουν τα κρασιά τους σε μια όμορφη εκδήλωση στην Αθήνα!
ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ – 7 Ιανουαρίου 2011
αναρτήθηκε στις 14/01/2011
Μια από τις πρώτες Μαντινείες σε μπουκάλι! Σε έκδοση δεξαμενής και βαρελιού. Αφρός, φυσαλίδες, και η παραδοσιακή μέθοδος για τα αφρώδη: Αναλόγια, στρίψιμο μπουκαλιών και διπλές ζυμώσεις! Και εν τω μεταξύ, ένα νέο οινοποιείο ετοιμάζεται…

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Κτήμα Τσέλεπου
ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑ - 7 Ιανουαρίου 2011
αναρτήθηκε στις 14/01/2011
Επτά φίλοι ψάχνουν την οινική τους τύχη και δύο υπέροχοι ξεναγοί τους βοηθούν. Συζητήσεις σχετικά με μαγικούς συνδυασμούς φαγητού και κρασιού. Ένας λαβύρινθος σοδειών, χρόνων και αναμνήσεων και ένα ολοκαίνουριο κρασί, η ‘Φλέβα’ από Syrah.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Κτήμα Σκούρα
ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - Δεκέμβρης 2010
αναρτήθηκε στις 12/12/2010
Επιστροφή στην πατρίδα… Αυτά συνέβησαν τον τελευταίο 1,5 μήνα, από τότε δηλαδή που επέστρεψα από την αξέχαστη περιπέτειά μου στην Καλιφόρνια! Τα νέα μου είναι ότι ξεκίνησα μαθήματα στην WSPC (το ελληνικό παράρτημα του WSET του Λονδίνου) και στην σχολή οινοχόων στη ‘Le Monde’!
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ PASO ROBLES - Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 08/12/2010
Η δύναμη της βαρύτητας. Φωτοβολταϊκά συστήματα. Εναλλακτικές οινοποιήσεις. Μονόπολη. Οι πότες της στρογγυλής τραπέζης. Τί; Τρέλα. Πού; Στο Paso Robles της Καλιφόρνια! Απολαύστε μια νέα περιπέτεια με τους καινούριους φίλους μου, τον Nicolas και την Lindsay και εμένα!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Tablas Creek Vineyard, Denner Vineyards, Linne Calodo, Kenneth Volk Vineyards, Lone Madrone, Turley Wine Cellars
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ‘SIDEWAYS’! – Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 27/11/2010
Εδώ ακολουθώ το μονοπάτι των Miles και Jack στην ταινία ‘Sideways’! Μια ημέρα με οινογευσίες, κουβέντα με αστείους ανθρώπους και δείπνο στο γνωστό Hitching Post! Μια τέλεια ημέρα στην κοιλάδα Santa Ynez, βόρεια της Santa Barbara, CA.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: Firestone Vineyards, Fess Parker Winery, Foxen Winery, Rancho Sisquoc Winery, Hitching Post II
ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ SANTA CRUZ – Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010
αναρτήθηκε στις 24/11/2010
Ένα όμορφο ταξίδι στο χρόνο, από τη δεκαετία του 1930 στο παρόν και από εκεί ακόμα παραπέρα, σε αυτό που αποκαλούμε ‘μέλλον’! Μια τρελή μέρα που περιλάμβανε οινοποιεία με άλογα, στάβλους, αντίκες και η οποία κατέληξε στα αρχηγεία της Google στη Silicon Valley!

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ: David Bruce Winery, Byington Vineyard & Winery, Cooper-Garrod Vineyard
Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11